۰
چه میوه‌هایی کرونا را شکست می دهند؟

گرم شدن هوا موجب تعریق بیشتر بدن و افزایش نیاز افراد به آب، املاح و ویتامین‌ها می‌شود، حال آنکه در این فصل با تنوع میوه و سبزیجات، راهی ساده برای تامین نیازهای بدن ایجاد شده است.او با اشاره به اینکه استفاده از میوه و سبزی، در شرایط همه گیری کروناویروس، اهمیت بیشتری پیدا کرده است، گفت: مصرف میوه و سبزی به شکل روزانه، علاوه بر تامین آب و املاح و ویتامین‌های مورد نیاز، زمینه ارتقاء ایمنی بدن را فراهم می‌کند.

هندوانه نقش مهمی در از بین بردن عطش و تشنگی و تامین آب بدن در فصل تابستان دارد و منبع کاروتنوئیدها، ویتامین‌هایA، B و  C، پکتین، و پتاسیم است.او اضافه کرد: هندوانه علاوه بر هیدراته نگه داشتن بدن و پیشگیری از گرمازدگی، در بهبود سلامت قلب و کلیه ها، پیشگیری از سرطان، کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، شادابی و سلامت پوست و مو نیز تاثیر مثبتی دارد.

هلو هم منبعی غنی از ویتامین‌های آ، ب و سی بوده و مواد معدنی شامل آهن، فسفر، سدیم و پتاسیم را در خود دارد و مصرف یک عدد هلوی متوسط، حدود ۳۴ میلی‌گرم از نیاز روزانه بدن به ویتامین سی را مرتفع می‌کند.

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × 2 =

0

بالا

X